För utställare

Välkommen till mötesplatsen som under tre dagar samlar tusentals köpstarka besökare tillsammans med de främsta hem- och renoveringsutställarna.

Besökarna som ni får möjlighet att träffa på mässan letar efter inspiration, inredningsprodukter, smarta lösningar, effektivisering av sina hushåll och experthjälp vid renoveringar/nybygge. Allt för att utveckla, modernisera och hitta det där extra för att öka på hemmakänslan i sin villa eller lägenhet.

Ta chansen

Träffa flera tusen potentiella kunder  under tre dagar. Alla besökare kommer att ha ett genuint intresse för något av våra följande fokusområden:

Renovera
& Bygga nytt

Stick ut från mängden genom att erbjuda era produkter, tjänster och expertråd till besökarna som planerar att bygga om, bygga nytt eller rusta upp sitt hem.

Trädgård
& Tillbehör

Hjälp besökarna att för­ länga hemmet ut i trädgården med trädgårds­ produkter och tjänster som skapar vackra, bekväma och effektiva lösningar.

Inredning
& Möbler

Ge besökarna rätt verktyg för att hitta sitt uttryck i hemmet och de detaljer som behövs för att maximera hemmakänslan.

Smartare hem

Visa upp helhetslösningar inom modern teknik och IoT för att förenkla, effektivisera och automatisera besökarnas vardag.

Bli utställare!

Vill du och ditt företag vara en del utav en av Sveriges största bostadsmässor? Tveka inte att höra av dig till någon i vårt team nedan och säkra din plats redan idag!

Grundavgift

3200 kr

Monteryta

1 470 kr/kvm 

Inklusive bakvägg, matta & eluttag

Försäkring

1500 kr

Kontakta oss

Tina Karlsson

Mässansvarig

+46 735 23 25 35

tina@at-event.se

Filippa Öthander

Säljansvarig

+46 723 70 08 01

filippa@at-event.se

Scroll to Top